Publicador de continguts

La Sindicatura participa en la Comissió de coordinació en l’àmbit autonòmic del Tribunal de Comptes i els OCEX

Melilla, 12 de juny de 2024
Comissió de coordinació en l'àmbit autonòmic del Tribunal de Comptes i els OCEX.

El síndic major, Miquel Salazar, i la síndica Anna Tarrach assisteixen a la trobada per videoconferència

La Comissió de coordinació en l’àmbit autonòmic del Tribunal de Comptes i els òrgans de control extern de les comunitats autònomes (OCEX) s’ha reunit avui a la ciutat de Melilla.

El síndic major, Miquel Salazar, i la síndica Anna Tarrach han participat per videoconferència en la reunió, que s’ha celebrat en format híbrid i ha estat presidida per Padua Ortiz de Mendivil, conseller del Tribunal de Comptes responsable del Departament de fiscalització de comunitats i ciutats autònomes.

Els membres de les institucions de control extern han posat en comú l’estat de les fiscalitzacions relatives a la digitalització dels entorns educatius finançada amb càrrec als Fons Next Generation de la Unió Europea.

La Sindicatura de Comptes està treballant en un informe sobre aquesta matèria, que elabora el Departament Sectorial D sota la direcció de la síndica Anna Tarrach. El treball té per objecte la fiscalització del programa per a la digitalització del sistema educatiu executat per la Generalitat de Catalunya i finançat amb fons europeus.

Durant la reunió s’han compartit els programes de fiscalització respectius per a l’any en curs i s’ha abordat la col·laboració del Tribunal i els OCEX en matèries d’interès comú.

La trobada ha estat convocada pel Tribunal de Comptes a la ciutat autònoma de Melilla, que forma part de l’àmbit competencial de fiscalització del Tribunal.