Publicador de contenidos

El síndic major participa en la Comissió de Coordinació del Tribunal de Comptes i els OCEX per a l'impuls de l'Administració electrònica

Barcelona, 16 de febrero de 2021
imatge resum

El síndic major, Jaume Amat, ha participat en la reunió de la Comissió de Coordinació del Tribunal de Comptes i els òrgans de control extern (OCEX) per a l’impuls de l’Administració electrònica, que ha tingut lloc avui per videoconferència.

La Comissió, creada a finals de l’any 2018, té per objecte compartir recursos i mitjans en l’àmbit de les tecnologies de la informació i les comunicacions per assolir la plena implantació de l’Administració electrònica i la millora de la gestió i racionalització dels procediments emprats en les institucions de control extern.

La reunió l’ha encapçalat María Dolores Genaro, consellera responsable de l’Àrea social i laboral del departament de Fiscalització del Tribunal de Comptes, i hi han participat membres dels dotze OCEX de les comunitats autònomes.

Els membres de la Comissió s’han compromès a estudiar l’adopció d’un marc de col·laboració estable per potenciar la utilització, el desenvolupament, l’adaptació i la millora de les eines informàtiques en l’àmbit de la seva activitat.