Publicador de continguts

Convocat el IV Premi Ferran Termes per a la millora de la transparència i l'eficiència de la gestió

Barcelona, 9 de febrer de 2021
imatge resum

El IV Premi Ferran Termes, que distingeix els millors treballs de recerca o divulgació sobre la millora de la transparència i l’eficiència de la gestió en organitzacions públiques o privades, té una dotació econòmica de 3.000 euros i el termini per a la presentació de candidatures finalitza el 31 de març.

El guardó està patrocinat per l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, el Col·legi d’Economistes de Catalunya, el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, el Consell del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Catalunya, el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i la Sindicatura de Comptes de Catalunya.

S’hi poden presentar candidats del món acadèmic o professional, d’entitats públiques o empreses privades i d’altres organitzacions.

El Premi Ferran Termes és un homenatge a qui fou un dels referents del món de la comptabilitat i l’auditoria a Catalunya i síndic major de la Sindicatura de Comptes de Catalunya dels anys 1991 al 2001.

Podeu consultar tots els detalls sobre el Premi en el tríptic editat per l’Associació Catalana de  Comptabilitat i Direcció (ACCID).