Publicador de continguts

El síndic Josep Viñas participa en la IV Jornada d'auditoria i comptabilitat del Col·legi d'Economistes

Girona, 5 de maig de 2022
Imatge resum

El síndic Josep Viñas ha participat avui en la IV Jornada d’auditoria i comptabilitat organitzada pel Col·legi d’Economistes a Girona, a la seu del Col·legi d’Advocacia.

Viñas, expert en economia financera i comptabilitat, ha intervingut amb una ponència sobre comptabilitat i auditoria pública a les entitats municipals, en una taula rodona on ha compartit panel amb la interventora general i la cap del Servei d’Assistència als Òrgans Interventors del Ens Locals de la Diputació de Girona, Núria Josa i Immaculada Molas, respectivament.

La Jornada ha estat inaugurada aquest matí per l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, juntament amb el degà del Col·legi d’Economistes, Carles Puig de Travy, i el president del Registro de Economistas Auditores (REA), Emilio Álvarez.

El programa de la Jornada inclou l'anàlisi de temes d'actualitat en matèria de comptabilitat i auditoria, com ara la gestió d’informació relativa a l’informe de sostenibilitat com a Estat d’informació no financera, la gestió del control de qualitat en els treballs d’auditoria, la comptabilització i els riscos jurídics dels criptoactius i el projecte de resolució sobre operacions entre empreses del grup impulsat per l’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC), entre altres.

La cloenda té lloc demà a les 13:15h a càrrec de la subsecretària del Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Amparo López, i del president del Consell General d’Economistes, Valentí Pich.