Publicador de continguts

El síndic major assisteix a l'acte de presa de possessió del nou rector de la UPF

Barcelona, 28 de maig de 2021
imatge resum

El síndic major de la Sindicatura de Comptes, Jaume Amat, ha assistit a l'acte de presa de possessió del nou rector de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Oriol Amat, que ha tingut lloc aquest migdia al campus Ciutadella de Barcelona.

Oriol Amat, catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat i degà de la Barcelona School of Management de la UPF, va ser diputat i president de la Comissió de la Sindicatura de Comptes del Parlament en l'XI legislatura. També és degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya i ha estat president de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció.

L'acte de presa de possessió d'Oriol Amat ha estat presidit per la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, i ha comptat amb l'assistència de la consellera d'Acció Exterior i Transparència, Victòria Alsina; del president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, Roger Loppacher, i d'exrectors i representants del món universitari.

Les intervencions han anat a càrrec del rector sortint, Jaume Casals; de la presidenta del Consell Social de la UPF, Montserrat Vendrell, i del recent investit rector de la universitat, que ha apostat per reforçar les polítiques d'investigació i per potenciar la transferència de coneixement de la universitat a la societat.