Publicador de continguts

El síndic major assisteix a la jornada de balanç del curs d'avaluació de polítiques públiques, a Madrid

Madrid, 11 de novembre de 2021
imatge resum

El síndic major, Jaume Amat, ha assistit a la Jornada d’avaluació de polítiques i programes públics que ha tingut lloc avui a Madrid, a la seu del Tribunal de Comptes.

En aquesta Jornada s’ha fet balanç del curs d’avaluació de polítiques i programes públics, organitzat conjuntament pel Tribunal de Comptes i l’Associació dels Òrgans de Control Extern autonòmics (ASOCEX) en col·laboració amb l’Institut Nacional d’Administració Pública (INAP) i l’Institut d’Estudis Fiscals (IEF) i del qual ja s’han fet dues edicions.

El curs està adreçat al personal tècnic de les institucions de control extern i el seu objectiu és familiaritzar els professionals de l’auditoria amb les eines i metodologies per avaluar les polítiques públiques, una tendència cada dia més estesa en el món de la fisalització.

La Jornada, presentada per la consellera del Tribunal de Comptes María Dolores Genaro, ha comptat amb Tomás de la Quadra Salcedo, catedràtic de Dret Administratiu i exministre, i José María Lassalle, actualment director del Fòrum d’Humanisme Tecnològic d'ESADE. Ambdós han dissertat sobre “Reptes institucionals i drets digitals dels ciutadans davant l’ús de la intel·ligència artificial i els seus algoritmes”.

Per fer balanç del curs sobre avaluació de polítiques públiques ha intervingut el seu director, Juan Antonio Garde.